marți, 15 iulie 2008

Logitech a lansat volanul Driving Force Wireless cu force feedback

Logitech a lansat astăzi volanul de curse Logitech Driving Force Wireless force feedback pentru Playstation 3. Volanul Logitech include un suport ce se aşează confortabil pe picioare, fără să mai fie necesară montarea sa pe o masă.

Volanul Driving Force wireless dispune de manete de control pentru viteză, frână şi schimbare a vitezelor. Driving Force dispune de tehnologia wireless de 2,4 GHz. Driving Force Wireless cu funcţia force feedback este cel mai nou model din linia de volane produse de Logitech.

Când eşti prins într-o cursă de maşini virtuală, volanele standard nu îți permit să simţi pierderea tracţiunii sau şocul izbiturilor, isă tehnologia force feedback îţi oferă un sentiment puternic de realism. De la primele produse cu funcţia force feedback lansate de Logitech în 1998, au fost proiectate 18 modele de volane cu force feedback, vânzările ajungând la 5 milioane de dispozitive. În acest timp, mai mult de 100 de jocuri auto au susţinut tehnologia patentată force feedback. De asemenea, tehnologia este sprijinită de peste 80 de titluri din protofoliul PlayStation2 şi PLAYSTATION 3.

Funcţia force feedback, spre deosebire de vibration feedback sau tehnologia rumble, creează feedback direcțional precis şi tactil ce simulează perfect forţele ce intervin pe parcursul jocului.
Volanul Logitech Driving Force Wireless force feedback va fi disponibil în Europa începând cu luna august. Preţul recomandat este de 79,99 Euro.

Sursa: Realitatea.net