vineri, 1 august 2008

Un om sfâşiat de urs pe aleea de sub Tâmpa

Cadavrul unui bărbat cu identitate necunoscută a fost descoperit, vineri, în jurul orei 9.00, pe aleea de sub Tâmpa, din Braşov, anchetatorii presupunând că acesta a fost sfâşiat de un urs.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii nu au stabilit identitatea bărbatului, întrucât asupra acestuia nu a fost găsit niciun act de identitate.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat de către anchetatori şi dus la Institututl de Medicină Legală de la Braşov, pentru efectuarea necropsiei.

Cadavrul are foarte multe urme lăsate de urs, fiind practic sfâşiat de animal. Bărbatul ucis de urs a fost găsit, vineri dimineaţă, de o persoană care îşi plimba câinele, la mică distanţă de centrul municipiului Braşov, într-o zonă populată.

Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a declarat că, în prezent, în pădurea de pe Tâmpa există, în total, 45 de urşi, în condiţiile în care specaliştii susţin că în această zonă ar trebui să trăiască maxim 20 de exemplare. Scripcaru susţine că a sesizat Ministerul Mediului în legătură cu această situaţie, dar că nu a fost luată nicio măsură în acest sens.

Sursa: MediaFax